CAST

De cast zal uit 16 professionals/dansers bestaan die hun roots in het noorden hebben en (inter-)nationaal bekend zijn.

De Stem

zal gespeeld worden door een professionele acteur die zich verbonden voelt met de thematiek van kamp Westerbork.

Blauwe Vlinder zal gespeeld, gedanst en gezongen  worden door Milou Zuurveld, een professionele danseres die haar opleiding in 2014 afrondde bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Zij heeft naast haar danskwaliteiten ook een zeer goede zangstem, heeft acteerlessen gevolgd en is thuis in dansacrobatiek.

Het Meisje

zal worden gespeeld door een jong talent. Voor jonge aankomende talenten is een leerplek in een grote theatervoorstelling een belangrijke opstap naar podiumervaring en vakkennis.

Zij zal worden gecast op zang, dans en acteertalent. In het leerproces zal zij worden begeleid door professionals en in alle disciplines zich verder ontwikkelen. 

Dans

We zullen professionele danseressen auditeren. Voor de basis dansgroep van 10 professionals zal een strenge  selectie plaatsvinden. De criteria zullen vooral zich toespitsen op moderne danservaring en kracht, i.v.m. met mogelijk onderdelen acrobatiek. Een vorm waarbij Cirque du Soleil als voorbeeld dient. 

Muziek

De muzikanten zullen door de componist Henk Ruiter worden voorgedragen. Samen met de regisseur wordt besproken en geluisterd of  deze muzikanten in het te vormen orkest passen. Dit zal een klein orkest zijn bestaande uit professionele musici.

Koor

Het streven is om ook een gelegenheidskoor van 50 personen samen te stellen uit de regio.

Jong (lokaal) danstalent uit de regio zal ook de kans krijgen om middels audities mee te spelen in het dansensemble.

//blauwevlindertheater.nl/wp-content/uploads/2019/05/16997783_10211735633003351_6516250347008814349_n.jpg
//blauwevlindertheater.nl/wp-content/uploads/2019/05/A7-DSC_5934-klein.jpg
//blauwevlindertheater.nl/wp-content/uploads/2019/03/BV-5-foto-Jet-Bijleveld.jpg